Ens veiem a INFARMA?
Els dies 10, 11 i 12 de març, Algēmica es presenta a Madrid

Infarma posposat

La Trobada Europea de la Oficina de Farmàcia a Madrid queda posposada fins a nova data.

Finalment la organització de l'esdeveniment, ha decidit posposar el Saló Infarma de Madrid, a l'espera de concretar una nova data per la seva celebració.

Algēmica resta a l'espera de confirmar quan podrà gaudir de la possibilitat de poder presentar-se davant el públic europeu.

Mentre no en confimi la data, aquells que desitgin conèixer el projecte Algēmica, poden contactar amb nosaltres i segur que trobarem la manera de trobar-nos i explorar les possibilitats de formar un bon equip.

Contacta

Ens veiem a INFARMA?

Algēmica aterra a la Trobada Europea de la Oficina de Farmàcia a Madrid 

El proper mes de març, concretament els dies 10, 11 i 12, es celebrarà a Madrid, INFARMA, la Trobada Europea de la Oficina de Farmàcia i saló de Medicaments i Parafarmàcia, exclusiva per a professionals del sector farmacèutic. 


Text and image block

Una gran oportunitat per conèixer Algēmica

Estem molt contents d'anunciar que Algēmica estarà present al Saló Infarma de Madrid, un esdeveniment que tindrà lloc els propers dies 10, 11 i 12 de març a IFEMA Madrid.

Serà una gran oportunitat per Algēmica de poder presentar-se davant el públic europeu.

Ens agradaria molt poder-te presentar els nostres productes i la filosofia de la nostra empresa, per això et convidem a visitar-nos al nostre estand, al pavelló 3, estand 3A38.

Serà una bona oportunitat per parlar tranquil·lament sobre les possibilitats de sumar sinergies i explicar-te el projecte Algēmica.

Tenim un espai reservat per a tu

T'agradaria venir a visitar-nos?

A nosaltres ens agradaria molt poder estar una estona amb tu per poder explorar les possibilitats de sumar una nova incorporació a l'equip Algēmica.

Per aquest motiu, si ho desitges, podem reservar-te una hora de visita a l'estand Algēmica (pavelló 3, estand 3A38), d'aquesta manera podrem parlar sense presses.


Vols que et reservem uns minuts a la nostra agenda per a algun dels dies del Congrés?

Tens invitació per INFARMA?

Vols que et fem arribar una invitació?

Sí, vull!

Afanya't, el dia 1 de març, és l'últim dia per enviar invitacions i la nostra agenda es va omplint!

Text and image block
 
 

Infarma Madrid 2020

Infarma és la Trobada Europea de Farmàcia que integra el Congrés Europeu de Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

És un marc ideal per intercanviar experiències professionals, compartir coneixements i idees sobre la tasca del dia a dia, debatre els nous rols de la professió i, sobretot, conèixer les novetats que afecten directament l'exercici professional.

El Saló de Medicaments i Parafarmàcia es constitueix en l'espai ideal per conèixer proveïdors, productes i tecnologies i trobar-hi totes les novetats que es poden incorporar a la Oficina de Farmàcia.

El Congrés Europeu de l'Oficina de Farmàcia és un punt de trobada per tractar temes d'actualitat reconeguts com d'interès sanitari pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. 

Text and image block

Més de 30.000 visitants professionals

Enguany, el Saló de Medicaments i Parafarmàcia d'Infarma Madrid 2020, reunirà a més de 300 laboratoris i empreses que presentaran les seves novetats a més de 30.000 visitants professionals.

Infarma Madrid 2020 suposa una oportunitat per conèixer tots els productes i serveis per a l'oficina de farmàcia, per intercanviar idees, experiències en un marc totalment professional i generar oportunitats de negoci.

Algēmica, hi serà. Ens veiem a Infarma?

Mal d'esquena?
Consells integratius