Política de privacitat

1. INFORMACIÓ GENERAL SOBRE ALGEMICA BARCELONA, S.L.

ALGEMICA BARCELONA, S.L. amb NIF B66906355, està inscrita el dia 08 de febrer de 2017, al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Foli 72, Tom 45.768, Full B498336, i és una companyia que es dedica, entre altres activitats, a la fabricació i comercialització de productes cosmètics i nutricionals.

El domicili social és: Pol. Ind. La Valldan, Camí de Sant Bartomeu, 5. 08600 Berga (Barcelona) ESPANYA. Tel. 93.595 19 05 - mail: info@algemica.com Web corporativa: www.algemica.com2. PROTECCIÓ DE LES DADES PERSONALS I COMUNICACIONS COMERCIALS

ALGEMICA BARCELONA, S.L. compleix amb la normativa vigent i en particular la relativa a la protecció de dades personals, així com la que regula les comunicacions comercials.

Les dades personals que ens faciliteu voluntàriament, en cas que accediu a l'espai "CONTACTA" o, en el cas que us subscriviu al servei del NEWSLETTER, seran incorporades al fitxer titularitat d’ALGEMICA BARCELONA, SL, denominat CONSUMIDORS i podran ser tractats a més de per donar resposta a les consultes que ens pugueu plantejar i donar compliment als serveis subscrits, per informar-vos per qualsevol mitjà (inclòs correu electrònic) sobre els nostres productes, novetats, serveis i accions promocionals.

Per a l'exercici dels vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició del servei NEWSLETTER, podeu fer-ho clicant sobre l'enllaç "Donar-se de baixa" o bé, posar-vos en contacte amb nosaltres enviant una carta a l'atenció del Departament d'Atenció al client d’ALGEMICA BARCELONA, SL, Pol. Ind. La Valldan. Camí de Sant Bartomeu, 5, 08600 Berga, indicant el motiu (LOPD) i especificant nom, cognoms, adreça i telèfon.


ALGEMICA BARCELONA, S.L. té registrat davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades el fitxer CONSUMIDORS, sota el codi número 173501791.

 

Així mateix, en compliment del que disposa la Llei de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en cas que us hagueu subscrit al servei de NEWSLETTER, us recordem que, de forma gratuïta, podreu donar-vos de baixa del aquest servei en qualsevol moment, accedint al link que trobareu al peu de tots els butlletins o missatges que rebeu.

Recordar-vos que només és possible accedir a l'espai "CONTACTA" o al servei de "NEWSLETTER" si sou majors de 14 anys.

Quan accediu a la nostra pàgina web, és possible que el sistema emmagatzemi determinada informació al vostre ordinador en forma de "galeta" o similar, amb la finalitat de permetre'ns millorar i actualitzar la nostra pàgina web segons les vostres preferències (per exemple, recordar l'idioma que heu escollit, etc.). En cas que no us interessi aquesta opció podeu accedir a les instruccions del vostre navegador per informar-vos sobre com bloquejar aquestes funcions.

 
3. CONFIDENCIALITAT I SEGURETAT EN EL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES I EN LES COMUNICACIONS ELECTRÒNIQUES

ALGEMICA BARCELONA, S.L. tractarà les dades de forma segura i confidencial. En aquest sentit, us informem que s’han adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per salvaguardar-ne la seguretat i confidencialitat, tal com exigeix ​​el RD 994/1999.

 
4. AVÍS LEGAL SOBRE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d'aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, il·lustracions, combinacions de colors, so, fitxers, logotips, animacions, vídeos o qualsevol altre element, la seva estructura, disseny, la selecció i forma de presentació dels continguts i materials, així com els programes d'ordinador i aplicacions informàtiques necessaris per al funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i / o industrial, titularitat d’ALGEMICA BARCELONA, SL o dels seus llicenciants, que tot usuari ha de respectar en tot moment.

En particular, però sense limitar la generalitat de l'obligació de l'usuari abans expressada, queden prohibides la reproducció, transformació, emmagatzematge, distribució i comunicació pública i, en general, qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment, de tots o part dels continguts d'aquesta web. Qualsevol d'aquests actes d'explotació només podran ser realitzats si es té la corresponent autorització expressa i per escrit d’ALGEMICA BARCELONA, S.L. i, en cas que aquesta es concedeixi, haurà de fer-se referència sempre a la titularitat d’ALGEMICA BARCELONA, S.L. els indicats drets de propietat intel·lectual o industrial.

Així mateix, queda prohibit descompondre, descompilar, desacoblar, realitzar enginyeria inversa o, en general, transmetre de qualsevol manera o realitzar obres derivades dels programes d'ordinador necessaris per al funcionament i accés d'aquest lloc web i dels serveis aquí continguts, així com realitzar, respecte dels mateixos, qualsevol acte d'explotació. En particular, queda prohibit realitzar links, hiperlinks, framming o vincles similars que puguin establir-se en direcció a la pàgina web, sense el previ consentiment exprés i per escrit d’ALGEMICA BARCELONA, S.L.


5. CONDICIONS D'ÚS DELS SERVEIS I CONTINGUTS

Tot usuari que accedeixi a la nostra web haurà de fer un ús adequat dels serveis i continguts d'acord amb la filosofia de la web i sota els principis de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent.

Aquesta web conté materials preparats per ALGEMICA BARCELONA, S.L. amb fins únicament informatius. L'usuari ha de tenir en compte que amb l'avanç, innovació, investigació i modificació contínua existent, així com la posada al mercat de nous productes, aquests materials poden no reflectir la informació més recent. En aquest sentit, aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. De la mateixa manera, qualsevol dels serveis que en cada moment es puguin estar prestant a la web podrà ser suprimit, actualitzat o modificat.

Els materials continguts en aquesta web no poden ser considerats, en cap cas, com a substitutiu d'assessorament cosmètic o d'una altra naturalesa. L'accés a aquests materials i continguts no pretén constituir ni implica cap relació entre professional i client, ni qualsevol altre tipus de relació de confiança o professional entre ALGEMICA BARCELONA, S.L. i l'usuari de la web. Per això l'usuari no ha d'actuar sobre la base de la informació continguda a la web, sense recórrer amb caràcter previ a l'assessorament del professional o especialista corresponent.

Els enllaços o links que conté aquesta web poden conduir l'usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals ALGEMICA BARCELONA, S.L. no exerceix cap control.

ALGEMICA BARCELONA, S.L. no es responsabilitza ni directament ni de manera subsidiària dels continguts o de l'estat d'aquests llocs i pàgines web, i l'accés als mateixos a través d'aquest lloc tampoc implica que ALGEMICA BARCELONA, S.L. recomani o aprovi els seus continguts.

La creació de vincles d'hipertext amb la web d’ALGEMICA BARCELONA, S.L. requerirà l'autorització prèvia i per escrit d'aquesta.

ALGEMICA BARCELONA, S.L. declina tota responsabilitat que pugui derivar-se del contingut, publicitat, productes o serveis que estan disponibles a webs enllaçades amb la d’ALGEMICA BARCELONA, S.L.

 
6. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

ALGEMICA BARCELONA, S.L. no ofereix garanties pel que fa al funcionament del Portal o a la informació, contingut, programari i materials, inclosos en el mateix en la mesura que ho permeti la legislació aplicable. ALGEMICA BARCELONA, S.L. no garanteix l'absència de virus i no es fa responsable dels possibles errors o deficiències de seguretat que poguessin produir-se per la utilització, per part de l'Usuari, d'un navegador d'una versió no actualitzada o insegura, així com per l'activació dels dispositius de conservació de claus o codis d'identificació de l'Usuari registrat al navegador o dels danys, errors o inexactituds que poguessin derivar del mal funcionament del mateix.