RECICLAR ET PREMIA!
Donem-li aire al planeta!

RECICLAR ET PREMIA!

Un cop més Algēmica aposta per premiar l'esforç per reciclar. 

Algēmica és una marca molt compromesa i conscienciada amb la salut del planeta. És per això, que es proposa recuperar els envasos d’alumini de la línia INT·SKIN, un material 100% reciclable, per tal de poder-los donar una segona vida.

Com funciona?
La mecànica d'aquesta campanya, és molt senzilla, retornant 6 envasos de qualsevol producte de la línia de tractament extern de la pell INT·SKIN, te’n regalem 1 de nou.

És a dir, enlloc de llençar els envasos buits dels productes INT·SKIN, els guardes, i quan n'hagis acumulat 6, els portes a qualsevol de les nostres farmàcies Algēmica. Un cop allà, la farmàcia se'ls quedarà i a canvi, te'n regalaran un de nou, el producte que tu vulguis o que més usis, sense cap cost. Serà el teu premi per ajudar-nos a donar-li aire al planeta.


Què en farem?
Doncs, recopilarem tots els envasos possibles i separarem el tap i la vàlvula, de l'envàs d'alumini. Aleshores, portarem tot l'alumini a reciclar, ja que es tracta d'un material 100% reciclable. L'empresa que se n'encarregui, podrà fondre'l i de l'alumini obtingut se'n podran fer altres objectes d'aquest material: llantes de cotxe, components elèctrics, perfileria, materials per a la construcció, etc.

D'aquesta manera, Algēmica contribueix a no haver de generar alumini nou, gràcies a la nostra aportació, donarem un respir al planeta, reciclant alumini. Encara que sigui una petita col·laboració, estarem ajudant a fer un món millor.

Ens ajudes a donar aire al planeta?






Campanya vàlida fins al 15 d'abril de 2023.


Al·lèrgies i paràsits
Abordatge integratiu